MysterY Romania

168.119.89.117:9112
Ownershark1337
StatusOffline
WebsiteVisit Website
Players0/0
Rank83
Votes0
Uptime100%
Last PingPing is disabled for this server because our system couldn't reach it for too many times.
Country Romania
5/5 (0 Reviews)

Cu o viziune noua asupra jocului, server-ul MysterY, prin simplitate, doreste sa reinvie pasiunea pentru a juca SA:MP ca-n vremurile de demult, oferind posibilitatea de a juca absolut gratuit.

La ce ne referim cand spunem gratuit?
La faptul ca nu esti nevoit sa investesti bani pentru a avea o functie sau puncte pentru a cumpara din /shop anumite beneficii, acestea facandu-se la job-urile clasice intalnite pe serverele RPG, dar, spre deosebire de job-urile clasice, noi am intervenit cu modificari si simplificari semnificative asupra timpului si pentru anumite job-uri unde necesita vanzarea, aceasta se face instant, fara deplasare, iar cu ocazia giftbox-ului activ se primeste la fiecare finalizare a job-ului un bonus care consta in EXP, Mystery Points si bani.

Legat de giftbox, acesta ofera bonus, pe langa job-uri, asupra quest-urilor zilnice, iar daca questurile generate nu sunt pe gustul tau, poti sa le schimbi ori de cate ori doresti prin comanda /skipquests.

Giftbox-ul se ia la fiecare payday primit la 30 de minute, indiferent de cat timp dedici jocului.

Pentru a garanta egalitatea intre playeri, am creat 2 comenzi: /getgroup si /getleader, gandindu-ne la faptul ca functiile si locurile in factiuni se obtin dupa principiul, primul player care indeplineste conditiile, primul servit.

Nu oferim functii, bonusuri si alte beneficii la cerere, oferim strict cand este necesar.

Folosim server-ul de Discord drept panel si forum, oferind informatii despre actiunile care se desfasoara pe server in timp real, inclusiv evenimente.
Pentru a fi la curent cu toate noutatile si anunturile, acestea se fac adesea pe server-ul de Discord, la sectiunile aferente.

Index: mysteryro.tk
Discord: https://discord.gg/ZpsJcfN

What is the MysterY Romania server IP?

The MysterY Romania server IP is 168.119.89.117:9112. You can also find MysterY Romania server IP on the left side panel of this page.

In addition, we provide the copy button to copy IP quicker, in just one click.

What is the website link of the MysterY Romania SAMP server?

The website link of the MysterY Romania SAMP server is https://topservers.com/out-3084. To make it simpler to visit the MysterY Romania website, we added the clickable link at the left side panel of this server page.

The link was published by the server owner, so if you wish to visit their website, please do so at your own risk.

Where the MysterY Romania server is located?

The MysterY Romania server is located in the Romania. With the server located in the Romania, users from the Romania can expect the lowest latency and highest performance, providing the best SAMP experience.

When was the MysterY Romania server added to TopServers?

The MysterY Romania SAMP server was added to the TopServers SAMP category on August 30, 2022, at 9:24 am, by user shark1337.

The MysterY Romania server information was updated on January 4, 2023, at 12:11 pm.

This server has no reviews.

No Voters
shark 1