New-Times Metin2

https://topservers.com/out-5133
OwnerGabriel1404
Rank39
Votes0
Country Romania
TypesOldSchoolPvP
5/5 (0 Reviews)
New-Times Metin2

Bun venit pe New-Times!
Bine ați venit pe serverul de metin2 New-Times România. Serverul este un PVM Easy, cu rate cuprinse între 100% - 1000% atât pentru puncte de experiență, pentru a primii mai mulți bani și/sau de a căpăta obiecte fie ele de la metine, mobi sau quest-urile respectiv misiunile clasice ale serverului.

Nivelul maxim este 250, la început o să primiți nivel 15 + puncte status + multe alte iteme de început care vă vor ajuta să creșteți nivelul caracterului dumneavoastră mult mai ușor.

Serverul este în continuă dezvoltare chiar dacă este la început de drum, acesta oficial a fost pornit și creat primul caracter la data de 16 iunie 2024, însă este nevoie de o echipă puternică, matură și dornică de lucru pentru a administra un server, așadar căutăm jucători serioși cu un minim de cunoștințe în ale jocului pentru a ne dezvolta împreună serverul.

Mai multe detalii despre server o să aflați chiar atunci când veți intra pentru a vă distra alături de noi.

(!) IMPORTANT (!):

Momentan magazinul serverului este ÎNCHIS deoarece nu au fost actualizate încă niciun item, respectiv preț, vă vom anunța când vom deschide oficial ITEM-SHOP-ul serverului.

Serverul nu este deschis pentru donații și nici nu se va închide peste o lună, vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi.

What is the website link of the New-Times Metin2?

The New-Times Metin2 website link is https://new-times.mt-2.ro/. You can find all the information you need about the server there.

Don't forget that you can also find the New-Times Metin2 server among other great Metin2 servers in our Metin2 Private Servers top list.

What game modes does the New-Times Metin2 server offer?

The New-Times Metin2 server provides the following game modes for players to enjoy:

  • OldSchool
  • PvP

So, New-Times Metin2 has got something for everyone, no matter what your preferred gaming style may be!

Where the New-Times Metin2 server is located?

New-Times Metin2 server is located in Romania, so if you're playing from there, you should expect a low latency and a smooth experience. If you're playing from other countries, you might experience some lag, but it shouldn't be too bad.

When was the New-Times Metin2 server added to TopServers?

The New-Times Metin2 server was added to the TopServers Metin2 category on June 19, 2024, at 6:05 pm, by user Gabriel1404.

This server has no reviews.

No Voters
No Voters
Server is new. Please wait up to 1 hour for us to generate statistical graphs.