MysterY Romania

Ownershark1337
StatusOnline
IP168.119.89.117:9112
Website
Players0/0
Rank15
Votes0
Uptime100%
Last Ping6 minutes ago
Country Romania
Share
MysterY Romania

Cu o viziune noua asupra jocului, server-ul MysterY, prin simplitate, doreste sa reinvie pasiunea pentru a juca SA:MP ca-n vremurile de demult, oferind posibilitatea de a juca absolut gratuit.

La ce ne referim cand spunem gratuit?
La faptul ca nu esti nevoit sa investesti bani pentru a avea o functie sau puncte pentru a cumpara din /shop anumite beneficii, acestea facandu-se la job-urile clasice intalnite pe serverele RPG, dar, spre deosebire de job-urile clasice, noi am intervenit cu modificari si simplificari semnificative asupra timpului si pentru anumite job-uri unde necesita vanzarea, aceasta se face instant, fara deplasare, iar cu ocazia giftbox-ului activ se primeste la fiecare finalizare a job-ului un bonus care consta in EXP, Mystery Points si bani.

Legat de giftbox, acesta ofera bonus, pe langa job-uri, asupra quest-urilor zilnice, iar daca questurile generate nu sunt pe gustul tau, poti sa le schimbi ori de cate ori doresti prin comanda /skipquests.

Giftbox-ul se ia la fiecare payday luat indiferent de cat timp dedici jocului, primind la fiecare deschidere 5 Mystery Points.

Pentru a garanta egalitatea intre playeri, am creat 2 comenzi: /getgroup si /getleader, gandindu-ne la faptul ca functiile si locurile in factiuni se obtin dupa principiul, primul player care indeplineste conditiile, primul servit.

Nu oferim functii, bonusuri si alte beneficii la cerere, oferim strict cand este necesar.

Folosim server-ul de Discord drept panel si forum, oferind informatii despre actiunile care se desfasoara pe server in timp real, inclusiv evenimente.
Pentru a fi la curent cu toate noutatile si anunturile, acestea se fac adesea pe server-ul de Discord, la sectiunile aferente.

Index: mysteryro.tk
Discord: https://discord.gg/ZpsJcfN

MysterY Romania voting image